L'usuari, en instal·lar l' APP, (EULA) accepta que:

S'està usant un servei d'emergència que no substitueix, en cap cas, a les trucades telefòniques d'emergència.

Que les incidències les rep directament la Policia Local o Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, perquè és una APP oficial i exclusiva.

Que s'estan enviant dades de geolocalització per poder oferir ajuda immediata en cas, d'una emergència o que l'usuari necessiti assistència.

Si l'enviament d'una incidència no arriba a la seva destinació (Cossos i Forces de Seguretat) per qüestions tècniques, l'empresa de desenvolupament no és responsable.

Que l'usuari és responsable de la veracitat de les dades que indica en el registre i també ho és del contingut que envia.

Que la informació proporcionada només serà utilitzada per a l'enviament d'informació relativa al servei que ofereix l'APP i a la seva seguretat com a usuari.

Que no es pot copiar el software adquirit, ni li dóna dret a modificar-ho.

Que la informació i documents que apareixen són propietat dels diferents Cossos i Forces de Seguretat, exceptuant aquells que s'indiquin específicament.
Tota la informació que l'usuari envia per poder utilitzar l'aplicació amb totes les seves funcionalitats, sempre sota el seu consentiment, és la següent: A l'hora d'enviar una incidència o emergència, les dades enviades seran les següents: Tota la informació enviada a través de l'aplicació és propietat d'Einsmer Business Designer S.L.

Condicions d'us i política de privacitat

En registrar-se o usar qualsevol de les funcions d'aquesta aplicació (trucada telefònica, enviament d'incidències, …) vostè accepta les condicions d'ús que determinen la nostra responsabilitat envers vostè i que estableixen què es pot i què no està permès fer quan utilitza qualsevol dels nostres serveis.

LLEGEIXI DETINGUDAMENT AQUESTES CONDICIONS D'ÚS

EINSMER BUSINESS DESIGNER, SL, d'ara endavant "EINSMER, SL" és una companyia registrada a Espanya amb CIF B61808127 i domicili social a la Torre modernista denominada CAN CAMPRUBI o Torre dels Roses situada a l'interior del Parc de la Infanta Carlota de Cornellà de Llobregat, 08940 Barcelona (Catalunya).

Aquestes condicions d'ús, s'apliquen a la utilització dels serveis de l'aplicació (APP) independentment del país, territori o regió en el qual es trobi la persona o grup de persones que els utilitza o el model de dispositiu Smartphone des d'on s'accedeixi a l'APP.

RESPONSABILITAT

Vostè és responsable de dur a terme totes les mesures necessàries per tenir accés a aquests serveis, en particular, disposar d'una font adequada d'alimentació del seu Smartphone o d'una connexió correcta i suficient de banda ampla estable per a la transferència de veu i/o dades. Així com tenir en compte el pes del material fotogràfic i la resolució amb la qual envia aquesta informació a través de l'APP. Li recordem que per enviar documents gràfics d'alta resolució convé disposar d'una banda ampla d'alta velocitat. Fins i tot si la seva connexió de banda ampla té una velocitat suficient, la qualitat dels serveis pot veure's afectada per factors externs fora del nostre control. No acceptem cap responsabilitat per qualsevol pèrdua o dany que pateixi aquesta informació no controlable per nosaltres.

Vostè és responsable d'assegurar-se que totes les persones que accedeixin a aquesta APP estiguin familiaritzades amb les condicions d'ús i el seu compliment.

L'usuari es compromet a: Ens reservem el dret de suspendre, retirar o irrompre la totalitat o part dels serveis sense previ avís si es considera que està incomplint amb aquestes condicions d'ús.

És possible que pugui veure publicitat interactiva si accedeix a través d'algun hipervincle i aquest ens redireccioni a una web de contingut d'informació de tercers que pugui incloure les seves dades de contacte. Els tercers anunciants són els únics responsables del contingut de material publicitari, per la qual cosa, no acceptem cap responsabilitat pel seu contingut inclosos errors, omissions o inexactituds en aquesta informació.

Si desitja conèixer com es poden recopilar i utilitzar les seves dades personals en la prestació de publicitat o entrada en informació generada per tercers mitjançant els hipervincles consulti la nostra política de privadesa.

La informació que obtingui des d'aquesta APP per enllaços a tercers està fora de l'àmbit d'aplicació d'aquestes condicions d'ús. Els tractes amb tercers es realitzen entre vostè i el proveïdor d'informació o servei. Encara que no tinguem responsabilitat en el seu contingut, li recomanem que llegeixi sempre els documents de tercers relatius a les seves condicions pròpies d'ús i privacitat.

Els nostres serveis no estan restringits a menors d'edat, condició d'edat, gènere o cultural. S'afavoreix el millor ús d'un dret universal: la seguretat personal i col·lectiva de les persones. Vostè és responsable de la informació que circuli vinculada a la seva identitat.

Les dades enviades per vostè a través de l'aplicació, són recollides per EINSMER, SL. La instal·lació de l'aplicació constitueix l'acceptació de la transferència de dades a les forces de seguretat de l'Estat, inclosa la policia i els Ens locals.

Les seves dades no seran en cap cas transferides des de EINSMER, SL a tercers si no només pel bé de la seva pròpia seguretat.

Les seves dades no seran proporcionades a empreses de publicitat o per usos similars.

Serveis oferts i dades aportades per l'usuari de l'aplicació: Sobre el Registre d'Usuari, el seu compte i la seva contrasenya: No ha de revelar la informació que figura en el seu compte a terceres persones, tant per la seva seguretat com la del nostre propi procediment de seguretat. Per tant, serà responsable de totes les accions que tinguin lloc com a conseqüència de l'accés a informació mitjançant la seva identificació. Tindrem dret a desactivar el seu compte parcial o totalment si considerem que incompleix les condicions d'ús que hem establert.

En el cas que vostè sospiti o conegui veraçment que una altra persona suplanta la seva identitat ha de restablir immediatament les mesures de seguretat pertinents.

Sobre la propietat intel·lectual: Som propietaris o llicenciataris de tots els drets de propietat intel·lectual dels serveis que en aquesta APP figuren i tals drets estan protegits per les lleis de propietat intel·lectual i tractats internacionals. Disposem de les autoritzacions pertinents per a l'ús de marques de tercers, concretament dels Cossos i forces de Seguretat de l'Estat i de les organitzacions internacionals que continuïn adherint-se.

Nosaltres li concedim el dret no exclusiu i intransferible per a l'ús dels nostres continguts i mecanismes de gestió de la informació en matèria de seguretat preventiva i col·lectiva.

És molt important per a nosaltres que tots els nostres continguts i desenvolupaments estiguin totalment protegits de l'ús indegut a favor de la seguretat col·lectiva i individual, per tant, de l'interès general.

Nosaltres ens comprometem a protegir les seves dades personals quan vostè estigui utilitzant els nostres serveis. No dubti a consultar la nostra política de privacitat.

Fem esforços importants constantment per a salvaguardar els nostres sistemes d'atacs de tercers. Per tant, tingui en compte les nostres condicions d'ús perquè no serem responsables de les pèrdues o danys de la informació o sistemes d'informació o, fins i tot danys –materials o no- de la seva propietat ocasionats durant l'ús o com a conseqüència de l'ús dels serveis de l'APP.

Limitació de la nostra responsabilitat: En la màxima mesura permesa per la llei aplicable l'ús dels Serveis i de qualsevol contingut posat a disposició està sota el seu propi risc i excloem totes les condicions, garanties, representacions o altres termes que puguin aplicar-se als serveis, ja sigui expressa o implícitament. No serem responsables de la pèrdua o dany que sorgeixi en relació a l'ús que vostè vulgui fer dels serveis que ofereix l'APP. En el cas que vostè sigui portador de serveis amb finalitats comercials, no acceptarem cap responsabilitat per qualsevol pèrdua directa o indirecta en la seva activitat empresarial. Qualsevol pèrdua o dany que pugui relacionar-se amb la prestació dels serveis de l'APP, es limita a la quantitat que vostè ha pagat pels nostres serveis, ara com ara, gratuïts.

Cap d'aquestes condicions d'ús limita o exclou els seus drets legals com a consumidor o de la nostra responsabilitat derivada de la nostra pròpia negligència.

Reclamacions: No dubti a reclamar i posar-se en contacte amb nosaltres a través de l'adreça de correu electrònic.

plus@europeinyourlife.com

Tret que s'indiqui expressament el contrari, aquestes condicions d'ús reflecteixen l'acord complet entre vostè i nosaltres en relació a l'ús dels serveis de la nostra APP. A més, substitueixen qualsevol possible acord verbal o compromís anterior entre ambdues parts.

Nosaltres podem cedir, subcontractar o transferir qualsevol de tots els nostres drets i obligacions a qualsevol organisme, empresa o persona sempre que no afecti materialment als seus drets reflectits en aquestes condicions d'ús. Vostè, no podrà cedir o transferir les seves obligacions segons aquestes mateixes condicions a ningú més, tret que ho acordi primer amb nosaltres per escrit. No actuar en un moment donat contra vostè, no ens impedirà fer-ho posteriorment.

Aquestes condicions d'ús es regeixen pel dret estatal i internacional i els canvis en aquestes condicions sempre li seran comunicats. Si us plau, davant el menor dubte contacti amb nosaltres a través de l'adreça de correu.

plus@europeinyourlife.com

Gràcies per la seva comprensió i ús d'aquesta APP.